A Budapest Bank
és a B-Payment együttműködése

A Budapest Bank Zrt. stratégiai partnereként 2016. február 21-től a B-Payment Zrt. és a Borgun hf – Európa egyik vezető bankkártya elfogadó bankja - szolgáltatja Önnek a bankkártya elfogadási szolgáltatást. Ez Önnek nem jelent majd jelentősebb változást, a meglévő terminálját a továbbiakban is fogja tudni használni, a jelenleg érvényben lévő pénzügyi kondíciók mellett.

Miért előnyös ez Önnek?

 • A Borgun hf Európa egyik vezető szolgáltatója, több mint 30 éve működik, magas színvonalon. A jövőben az Ön számára is elérhetőek lesznek új, innovatív szolgáltatások, illetve bővül az elfogadható kártyák típusa.
 • A B-Payment Zrt. országos értékesítési hálózattal rendelkezik, mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a szerződéskötés, illetve az ügyintézés a lehető leggyorsabb és zökkenőmentes legyen.

Időzítés

Az MNB kibocsátott határozata szerint 2016.02.21-i átruházási nappal a Budapest Bankkal megkötött POS Terminálos kártyaelfogadási szerződés (ek)ben a Budapest Bank helyére a Borgun hf. lép és nyújtja a kártyaelfogadási szolgáltatást Ön(ök) részére változatlan feltételekkel.

Mi nem változik?

 • Ön továbbra is az ismert ügyfélszolgálati telefonszámokon kaphat tájékoztatást, segítséget.
 • A pénzügyi kondíciók sem változnak.
 • Az Ön POS, illetve kereskedői azonosítója is változatlan marad

Mi változik?

 • A jövőben a Borgun Budapest Banknál vezetett számlájáról küldjük a bankkártya-elfogadás forgalmát, a megszokott rendszerességgel.
 • Ezzel kapcsolatos kimutatásokat elérhetővé tesszük egy könnyen kezelhető online felületen, ahol Ön, vagy akár könyvelője, nyomon tudja követni a kifizetéseket is.
 • Bővül az elérhető szolgáltatások köre, melyekről részletesen a váltást követően fogjuk Önt tájékoztatni.

Mit kell Önnek tennie?

Önnek semmilyen teendője sincs, a kártyaelfogadás zavartalanul és változatlan feltételekkel üzemel, bármiféle beavatkozás nélkül.

Kapcsolat

Kérdés esetén, vagy ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, kérjük, hogy keressen Bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 793 67 76

Email: info@b-payment.hu

Honlap: www.b-payment.hu

Cím: 1132 Budapest, Váci út 4.

A Borgun

Borgun a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező pénzintézet, amely POS-os és online bankkártya-elfogadást szolgáltat. Több mint 30 éve működik nyereségesen, mára 28 ország közel 30,000 keresekedője használja aktívan a rendszereit, melyek két éve Magyarországon is elérhetőek. A Borgun a Magyar Nemzeti Bank engedélye alapján, a Budapest Bankhoz hasonlóan szabályozott környezetben működik, amely garantálja az Ön és az ügyfelei pénzügyeinek biztonságát.

A B-Payment

A Borgun kizárólagos magyarországi képviseletét a B-Payment Szolgáltató Zrt. látja el, kollégáink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a bankkártyás fizetések világában. Ügyfélmenedzsereink az ország egész területén rendelkezésre állnak, Magyarországon egyedülálló termék és szolgáltatás palettánkról minden partnerünknek személyre szabott megoldást kínálunk, az igényeknek megfelelően.

A bankkártya elfogadás számunkra nem csak a legjobb technológiai megoldások és a legbiztonságosabb fizetési módok kiválasztásáról, hanem a bizalomról is szól.

 • Megbízható, dedikált ügyfélkapcsolati rendszer
 • Piacvezető megoldások
 • Ügyfélközpontú szerződéskötés
 • Több évtizedes szakmai tapasztalat